Køb CO2 neutralt hos Træpiller Sjælland

Der er flere og flere, som er begyndt at bruge træpiller, fordi det er en billig og miljørigtig måde at varme sit hus på. Det er ofte i ældre huse, hvor der har været brændeovn, at folk vælger at købe en pilleovn til. Her er der nemlig allerede integreret varmekanaler, hvilket gør det nemt at sætte op. Det kan dog laves i huse, som ikke har haft brænde ovn, men det kan være besværligt. Skal man derimod bygge hus, så er det straks meget nemmere, da det bare bliver en del af konstruktionen. Skal man ud og have gode og billige træpiller, så kan man blandt andet benytte sig af firmaet Træpiller Sjælland, som blandt andet går meget op i:

  • Kvalitet og pris
  • Energiindhold
  • CO2 neutral

Ovenstående er blandet andet med til, at deres kunder vender tilbage gang på gang, når de skal træpiller. Det er nemlig ingen, som gør det som det, inden for salg af træpiller på Sjælland.

Kvalitet og pris

Når man er ude at handle, så skal prisen hænge sammen med kvalitet. Gør det ikke det, når man køber et produkt, så kommer man ikke igen. Man bliver utilfreds, og får en dårlig oplevelse. Dette sker ikke hos Træpiller Sjælland, her får du en god kvalitet til en god pris. Oven i hatten får du også masser af god service, så du får købt det rette produkt.

Træpillerne, som Træpiller Sjælland sælger, bliver jævnligt testet, for at være sikker på, at det er produkter, som er giver meget energi og varme. Du slipper for slagger i din pilleovn, som normalt er et tegn på ringe piller. Du skal knapt nok fjerne aske, da det kun er omkring 1% restprodukt. Den aske som er tilbage, kan oftest fjernes med en støvsuger, og så er pilleovnen ren.

Energiindhold

Når man kigger på kvaliteten, så er det især en bestemt faktor. Hvor meget energi og varme får man ud af produktet? Med dette menes der, at man ønsker en billig træpille, som kan give en masse energi. Derfor har Træpiller Sjælland fundet nogle af de bedste produkter med mest muligt energi indhold. Det betyder at du får træpiller med under 10% vand, hvilket er godt. Dertil er træpillerne også af rent træ, dvs. at der ikke er noget bark og anden i. Aske indholdet er under 0,5% hvilket betyder, at næsten hele pillen forsvinder, og der dermed er et meget lille spild. Fordi træpiller giver så meget energi, så skal der “kun” bruges 6 ton, hvilket svarer til ca. 10 kubikmeter.

CO2 neutral

Træpiller er noget af det bedste at bruge, når man skal have varmet huset op. Det er en miljørigtig måde at fyre op på, fordi det ikke bidrag til drivhuseffekten. Piller afgiver mindre eller den samme mængde CO2, som det oprindelig træ har optaget i skoven. Derved er det en gratis måde at fyre op på, hvis man ser på det miljøbrillerne. Endnu bedre er det, at er bliver frigivet lige så meget CO2, som træet ville afgive, når den rådner på skovbunden. På den måde bliver der ikke afgivet mere CO2 ved opfyring, uanset hvordan der bliver set på det. Derfor kan det være en god ide at kigge forbi Træpiller Sjælland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *