Safari Tanzania giver en oplevelse som du ikke finder andre steder!

Foråret er så småt kommet frem, og det kan mærkes. Flere og flere er begyndt at tænke på ferie, hvilke er vigtigt, fordi det hurtigt kan gå hen og blive dyrt, hvis ikke ferien bestilles i god nok tid. Dette ses ofte, når folk skal købe en ferie, at de er tidligt ude. Derfor er der opstået en masse feriemesser, hvor rejseselskaberne kommer med en masse tilbud. Her kan man bl.a. komme på badeferie, men også på ferier, hvor man kommer til at opleve en masse. Det kan bl.a. være Safari Tanzania, adventure rejser og skiferier

For at tage fat i et eksempel, så kan det jo være det første eksempel, som er Safari Tanzania. Her kommer du virkelig til at få en på opleveren, fordi der ikke findes noget ligene, som du bare lige kan komme i nærheden af.

Hvorfor Safari i Tanzania?

Hvis man allerede har besluttet sig for, at man skal på Safari, så er det vigtigt, at man vælger et sted, som også er godt. På Safari i Tanzania kan man se en elefant flok komme vandrende, løver som er i gang med at jage, den mægtig og enormt høje giraf, som løber henover steppen. Yderligere kan du også se de enormt store flodheste, som slapper af i vandhullet, som i kommer helt tæt på. Dette er en oplevelse, som man ikke bare lige kommer til at glemme. Du kommer bl.a. til at bo i oppe i træerne ude på savanen, hvilket er noget af en oplevelse. Dette giver dig mulighed for at se meget mere, end du får lov til, når du er på en dagssafari.

Når man sidder derude om aftenen, så oplever man dyrene på en helt anden måde. Det skyldes, at de kan få lov til at være dem selv, fordi ikke ved, at du er i nærheden. Det giver dem altså mere ro i sindet, hvilket er til din fordel, fordi du så en oplevelse udover det sædvanlige. Når du så er ude i ingenting, så har du tilmed en kok, som laver mad til dig. Det betyder, at du kan nyde naturen endnu mere.

Når du har nydt din aftensmad og nattens mørke er på vej frem, så begynder der også at komme et nyt dyreliv. Det er dyr, som skal ud og finde føde, enten gennem jagt som de kan gøre om natten, eller snuse noget op ad jorden. Yderligere kan du også være heldig, at der er en flodhest, som lister rundt for bunden af jeres hus, som i kan overvære, hvilket er en kæmpe oplevelse. På den måde har du større chance for at se ‘The big five’, når du tager på Safari i Tanzania. The big five består af følgende dyr, og betyder de fem store:

  • Løven
  • Elefanten
  • Næsehornet
  • Leoparden
  • Bøflen

Ser man disse, så får man virkelig en oplevelse af hvor forskellige dyr, som omgås med hinanden, hvilket til tider også kan ende ud i vilde oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *