Frihoof siig leverer unikke smykker i god kvalitet

Vi mennesker har båret smykker i rigtig mange år. Faktisk har mennesket lavet smykker af metal, siden for 6000 år siden hvor mennesket lærte at forarbejde kobber. For mange år siden var det hovedsageligt de adelige og rige, der gik med smykker. I dag ses det på næsten alle og ses en vigtig del af hverdagens beklædning. Læs med her og lær mere om smykkernes historie og få inspiration til brug af smykker

Smykkernes historie

 

Vi har som sagt båret smykker i mange år efterhånden. Det startede for 6000 år siden, hvor mennesket lærte at forarbejde kobber. Dengang var det hovedsageligt kongerne mm., der brugte smykker. Dette ses også tydeligt i dag. De fleste kongedømmer har nemlig store samlinger af kronjuveler, som kun tages i brug ved særlige begivenheder. 

I dag er forholdet dog noget mere løst til smykker. Det er blevet meget mere normalt at gå med, og man ser ikke mange, der ikke går med smykker. Der er bl.a. rigtig mange, både unge og ældre, der går med halskæder, ringe, armbånd og meget mere. Nogle køber blot billige smykker i dårlig kvalitet, fordi de lige vil give det sidste til deres outfit. Andre går meget op i smykker og køber dyre smykker. Det kan enten være specialdesignede fra smykkeforretninger, eller færdige smykker fra mode giganterne som fx Gucci, Chanel og Versace.

Friihof siig’s historie og udvalg

 

Friihof siig’s smykker bliver designet af barndomsveninderne fra Herning. De finder inspiration til deres smykker på nettet, i film og i livsstilsmagasiner. Alle deres smykker bliver produceret i Herning, som er med til at sikre en god dansk kvalitet. Derudover finder de forskellige kvalitetsmaterialer rundt i hele verden. De har en meget unik tilgang til smykker og bruger rigtig mange timer på tegnebordet, for at sikrer, at deres smykker er så gode som mulige. 

De har et rigtigt bredt udvalg af forskellige farver og stile, hvilket sikrer, at der er noget til enhver smag. De tilbyder nemlig rigtig mange forskellige varianter som fx armbånd, øreringe og hårdudsmykning. Alle deres varer tilbydes også i flere forskellige farver som fx guld, sølv og rød. Der er altså massere af grunde til at købe smykker fra friihof siig

 

Her er 3 gode grunde til at købe smykker derfra:

  • Produceret i høj kvalitet i Danmark
  • Mange forskellige unikke designs
  • Passer til alle outfits, da de tilbydes i mange forskellige farver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *