Sådan finder du en billig frisør i Esbjerg

God service og et professionelt resultat

Frisør EsbjergEsbjerg er den femte største by i Danmark, og derudover den største by i Vestjylland. Derfor er der mange fra de mindre byer i Vestjylland, som kommer til Esbjerg for at klare deres ærinder. Dette gælder også klipninger, derfor kommer der her en anbefaling til en god og billig frisør i Esbjerg. Frisøren hedder Hårbixen og ligger på Darumvej 120 i Esbjerg. Hos Hårbixen er det kunden, der er i fokus, hvilket sikrer en god oplevelse, hvor der virkelig bliver taget vare om ens hår. Salonen følger tidens trends, og sørger for at holde sig opdateret ved bl.a. løbende at tage på forskellige kurser. Man kan finde salonens kontaktoplysninger ved at søge billig frisør esbjerg.

 

Frisørens bedste hårtips

Langt hår, frisør EsbjergDet kan godt være en dyr affære at gå til frisøren, hvilket betyder at der for mange går lang tid imellem besøgene. Selvom at man selv kan gøre en del for at holde sit hår sundt, så skal frisøren også have noget at gå ud fra. De er ikke tryllekunstnere, derfor er der nogle ting som man kan gøre derhjemme, der kan være med til at få det bedste resultat hos frisøren. Nogle af de bedste hårtips lyder således:

  • Bliv klippet hver anden eller tredje måned
  • Brug en ordentlig hårbørste
  • Husk varmebeskyttelse
  • Brug hårkur en gang om uge
  • Gå til en professionel frisør

Farve, hår, frisør, damefrisør, mandefrisørKvalitet hænger ofte sammen med prisen. Derfor skal man selvfølgelig give flere penge for en tid hos en dygtig og professionel frisør, end hos en knap så kompetent frisør. En professionel klipning tager ca. en time, derfor ved man, at det nok ikke er super kvalitet, hvis frisøren er færdig efter tyve minutter. Det kan være svært at vide, om en frisør er fagligt dygtig nok, inden man bestiller en tid, derfor er det altid en god idé at spørge folk til råds eller læse anmeldelser fra andre, der har været hos den pågældende frisør. Det er vigtigt at man bliver klippet hver anden eller tredje måned, hvis man ønsker at holde sit hår sundt. Hertil gælder det også, at man imellem klipningerne selv gør noget for at vedligeholde det. Det kan eksempelvis være at bruge en ordentlig hårbørste, der ikke river håret ud, og derudover at bruge varmebeskyttende hver gang man udsætter sit hår for varme. Dette er altafgørende for at håret ikke bliver slidt med det samme. Noget som mange glemmer er at bruge en hårkur en gang om ugen. Det er en god idé at spørge sin frisør om, hvilken slags kur der passer bedst til ens hårtype. Det er i det hele tage vigtigt at man sørger for at bruge ordentlige produkter i sit hår, og derudover sørger for at skifte produkterne ud engang imellem. Håret fungerer nemlig ligesom kroppen gør i forhold til medicin, hvis man tager for meget af det samme medicin, så bliver kroppen immun. Det samme gælder for, hvis man bruger de samme hårprodukter i for lang tid, så bliver håret nemlig immun overfor deres effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *