Benyt dig af en imerco rabatkode ved dit køb

Moderne indretning af køkken-alrum

Ordet køkken-alrum kom på manges læber i 90erne, og særligt de seneste 10 år har vi for alvor fået øjnene op for fordelene ved et køkken-alrum. Faktisk er et køkken-alrum et vigtigt parameter når vi er på boligjagt eller er ved at tegne en planløsning til vores kommende hus eller lejlighed. Men hvad skal der endelig til for at få et homogent køkken-alrum og er der noget man skal være opmærksom på tænker du måske. Naturligvis er der dette for lige som alt andet skal man nøje udvælge hvilke materialer og farver ens køkken skal have for at passe ind i hjemmets røde tråd. Der er ej heller noget være end et køkken som ikke er praktisk indrettet, et køkken hvor vasken er langt fra opvaskemaskinen eller viskestykket. Dit kommende køkken-alrum skal være praktisk og smukt, dette giver vi dig gode tips til at opnå.

Det moderne køkken-alrum

Sort og hvid har i rigtig mange år været ultra hot når vi har indrettet vores hjem, men måske er mange af os nu ved at være trætte af de hvide rene linjer. I hvert fald er et køkken lavet af træ blevet noget meget moderne noget. Et køkken er her du virkelig kan bruge en masse penge, flere vælger et håndlavet snedkerkøkken lavet i lækkert træ med flotte detaljer. Dette er naturligvis utrolig dyrt sammenlignet med et køkken fra Ikea, som de fleste af os nok har prøvet at lave mad i. Det er jo ikke fordi at man ikke kan lave mad i et køkken fra ikea men et håndlavet snedkerkøkken er noget helt særligt.

Det hvide køkken er fortsat moderne

Det hvide køkken går formentlig aldrig af mode, det er enkelt og stilrent, samtidig kan man let se hvis der trænger til en ekstra rengøring. Det er behageligt at se på et hvidt køkken, det er for mange bare en god fornøjelse, særligt hvis man har formået at skjule vaskemaskinen bag en smuk hvid plade. Men for nogle kan de rene hvide linjer blive ret kedelige, særligt hvis man ikke har pyntet ens køkken lidt. Det skal ikke være noget vildt, men køb en pæn skål og fyld noget lækkert frugt i den, køb ligeledes en peberkværn og saltkværn nogle stearinlys og nogle pæne bøger om eksempelvis madlavning. Alt dette behøver du ikke løbe hele byen igennem for at finde, klik blot ind på imerco’s hjemmeside og find de helt rette ting til din stil. Det kan godt være en dyr fornøjelse særligt hvis ikke du har noget i dit køkken allerede, men fortvivl ej benyt blot en imerco rabatkode ved bestilling.

Personlig stil vejen til et smukt køkken-alrum

Husk altid at få dit køkken-alrum til at fremstå personligt, der er intet mere kedeligt end at komme ind i et upersonligthjem der er taget ud fra et boligmagasin. Så vær kreativ og få skabt den personlige stil i dit køkken-alrum, har du børn så hæng deres tegninger op på køleskabet eller noget smart kreativt husk kreativiteten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *