Har du også svært ved at finde praktisk og smarte damesko

Der er mange som elsker at være på udflugter hvilket er meget forståeligt eftersom man kommer sammen på andre måder end man normalt gør og så laver man heller ikke det som man altid laver, og så er det jo bare sundt med lidt frisk luft en gang i mellem. Det siges i hvert fald at man ikke kan få for meget frisk luft, så det gælder faktisk bare om at komme afsted, frem for at sidde hjemme, for så bliver tilværelsen altså lidt kedelig. Så glem alle de ting som du kalder begrænsninger, som egentlig bare er dårlige undskyldninger. Dog kan der være en jeg vil godtage og det er hvis fodtøjet ikke er til det, for på udflugter går og bevæger man sig rigtig meget, hvilket kan give en god grund til at man skal have noget ordentligt fodtøj.

 

Find mellemvejen

Det er der mange som bøvler med, både mænd og kvinder.damesko, stiletter,  Og hvis man nu skal tage et eksempel som damesko, så findes der et utal af damesko, som bare er pisse smarte, men ikke særlig praktiske, så gælder virkelig om at finde en mellemvej der dur, for ellers kommer du til at have skide ondt, eller så kommer du til at føle du ikke er med på moden, hvilket din mand overhovedet ikke kan forstå. For hvis man skal have noget som holder og er godt at gå i, så ser det ud som det gør, og det er der nok også en god grund til. For dem er det nogle gange bedre at de ikke er med på moden, for så kan man vise de andre mænd at det er kvalitet og så kan de blære sig med det, selvom de egentlig ikke får noget ud af det. Kvinder gør det omvendte selvom det er lige så dumt. De gør det bare med deres flotte damesko, som er skide flotte, det er der ikke noget i, men de er ikke særlig praktiske de damesko, så er det ikke lidt dumt at blære sig.

Spring ud i det

Ja det kan være rigtig svært at finde en mellemvej, damesko, sål, sundhed, sundfodmen der findes nogle mærker som laver et rigtig godt mix af mode og kvalitet, som man burde give en chance, for måske bliver det din helt nye ynglings sko. Så hop med på vognen og giv det en chance, og så hvis da lige veninder hvad du har købt, for så taber de kæben, for det er sku ikke alle der lige finder sådan nogle modebevidste sko, som også er praktiske og af god kvalitet. Endnu bedre er at de damesko som er de her mix af kvalitet og mode, er at de oftest er billige end mærkesko, men stadig lige så fede som mærkeskoene. Så næste gang du handler damesko der skal bruges til udflugter og meget mere end det, så giv det lige et skud og prøv nogle andre, for så er jeg helt sikker på at du kan finde den perfekt damesko. Nu er det så op til dig om du gør det, men jeg synes det vil være en god ide at gøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *