Overnat på Bed and Breakfast i Esbjerg

Det er sommer, og solen skinner – det ved vi alle sammen godt hvad betyder! Vi nyder alle sammen at befinde os i solskinnet i det ellers ganske kolde Danmark, og derfor er det med at udnytte det gode vejr, når endelig det er her! Tag din familie eller venner med ud på en udflugt, og se noget af alt det skønne Danmark har at byde på. For der er væsentligt flere fantastiske ferie- og udflugtssteder, end man lige forestiller sig. Et af de mest populære feriesteder er eksempelvis Fanø og omegnen. Massevis af danskere, tyskere og andre skandinaviske personligheder valfarter mod vestkysten så snart solen bryder frem, og det er der ikke noget at sige til – for det er et helt fantastisk område!

 

Vestkysten, Esbjerg, Overnat, BedandBreakfast i EsbjergFortvivl ikke længere om overnatningen

Ikke blot Fanø er en dejlig ferieø, men også byerne i øens omegn – eksempelvis den hyggelige by Esbjerg. Skulle du af en eller anden grund have brug for at overnatte et sted i nærheden af Esbjerg behøver du ikke længere være fortvivlet. Glem hoteller til overpris eller trælse arrangementer med en udlejer i en eller anden lejlighed. Med Coco Bed and Breakfast Esbjerg får du en af de bedste muligheder for overnatning i Esbjerg. Her får du også mulighed for selv at vælge, hvor vidt du vil gå med luksussen.

 

Super godt udvalg af værelser

Der er værelser til alt fra 1 til 8 personer, så plads kommer du og dine venner eller familie formentlig ikke til at mangle. Derudover kan du vælge mellem 3 forskellige pakkeløsninger, hvor du vurderer hvor du vurderer, hvilket værelse der vil passe dine behov bedst muligt. Her vælges der mellem ’Budget’, ’Standard’ og ’Commodore’ som hver især har deres fordele, alt fra en billig pris til luksuriøs kvalitet. Uafhængigt af, hvilket værelse du vælger, vil du desuden modtage gratis internet og en fantastisk isolering på alle værelser, så ingen lyd slipper ud af- eller ind på værelset.

 

Forberedt buffet fra morgenstunden

Om morgenen kan du slå dig løs i en morgenmadsbuffet af en anden verden. Her slipper du altså for at skulle stå tidligt op for at komme til bageren, hvor alt derimod står klart og serveret for dig i køkkenet. Udover at have fantastisk gode faciliteter på denne moderne form for hotel, er beliggenheden i forhold til andre faciliteter også ganske udmærket. Esbjerg centrum, Esbjerg svømmestadion og minsandten også storcentret samt Bilka ligger eksempelvis under 8 km. fra stedet, mens lufthavnen ligger kun 3 km. fra CoCo Bed and Breakfast.

 

Beliggenhed til alle Esbjergs faciliteter

Esbjerg, Vestkysten, monumenter, Inkastatuer

Alt i alt har ’hotellet’ altså en super god beliggenhed til de mange faciliteter Esbjerg by har at byde på, hvor også Esbjergs Musikhus kan findes kun 9 km. fra destinationen. Hvis du læser med nu, og netop undrer dig over, hvad man egentlig kan få serveret til morgenen er her en lille teaser; morgenmaden byder blandt andet på brød, marmelade, nutella, ost, yoghurt og mere! Det er ikke helt dårligt. Dette Bed and Breakfast kan helt klart anbefales, hvis du befinder dig i området, og har brug for et sted at overnatte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *